Blog

Welkom op de blogpagina van Alpe d’HuZes! Hier delen we alle updates, verhalen en voorbereidingen in aanloop naar het evenement, evenals de gebeurtenissen op de dag zelf. Volg ons avontuur terwijl we ons inzetten om geld in te zamelen voor kankeronderzoek en samen de berg beklimmen voor een toekomst zonder kanker. Van trainingsschema’s en motivatiespeeches tot persoonlijke verhalen van deelnemers en live updates op de grote dag – deze blog houdt je volledig op de hoogte. Samen maken we het verschil, één trap tegelijk.

WhatsApp Image 2024-06-04 at 20.20.02

Het aftellen is begonnen: Voorbereidingen voor Alpe d’HuZes!

In aanloop naar het Alpe d’HuZes-evenement doen we het vandaag wat rustiger aan om krachten te sparen en zo donderdag in topconditie te zijn. Terwijl we ons voorbereiden, begint de spanning langzaam toe te nemen nu de grote dag dichterbij komt.

Een bijzondere vermelding voor Matthijs, die vandaag in rap tempo de Alpe d’Huez heeft beklommen en al liftend weer naar beneden is gekomen. Goed gedaan, Matthijs!

Op de camping vond een interview plaats met Alpe d’HuZes Radio, waarbij Hans, Fimke, Niek-Jan en Floor vertelden over hun motivatie en waarom ze meedoen. Het interview is later terug te luisteren (link volgt nog).

Er werden heel wat koffieritjes gemaakt om in beweging te blijven en tegelijkertijd energie te sparen. Sommigen fietsten (30 km) en wandelden naar de Col d’Ornon om de spieren los te maken, terwijl anderen genoten van wandelingen rond het prachtige Lac Du Verney of een bezoek aan de lokale waterval.

Onze koks, Hans en Will, hebben weer heerlijk gekookt! Op het menu stond meloen als voorgerecht, macaroni met witte bonen en ham als hoofdgerecht, en als afsluiter het geliefde “Oma B’s” toetje. In deze blog kun je de koks vandaag ook bewonderen op de foto.

Ook vandaag in het zonnetje (foto) het afwasteam na de maaltijd!

Het Blog Team wenst alle deelnemers, ondersteuners en volgers van het evenement een goede nachtrust toe! 🙂

Deel dit bericht

7 reacties

 1. Wat een zonnige berichten allemaal! De spirit is er helemaal☀️ samen sterk past helemaal bij alles wat ik zie en lees! Geweldig

 2. Nog van harte gefeliciteerd met je 30ste verjaardag Floor. Eén om nooit te vergeten.
  Allemaal een fijne rustdag gewenst en heel veel succes voor morgen!
  Hartelijke groet van Johan & Douwina

 3. Aan alle sportieve fietsers & lopers,

  Voor morgen wens ik jullie allemaal heel veel succes.
  Ook de koks niet te vergeten die elke avond een heerlijke maaltijd klaar maken.

  Heel veel plezier morgen.

  Floor, Nog Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag.

  Hartelijke groet van, Trijn Haan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *