Blog

Welkom op de blogpagina van Alpe d’HuZes! Hier delen we alle updates, verhalen en voorbereidingen in aanloop naar het evenement, evenals de gebeurtenissen op de dag zelf. Volg ons avontuur terwijl we ons inzetten om geld in te zamelen voor kankeronderzoek en samen de berg beklimmen voor een toekomst zonder kanker. Van trainingsschema’s en motivatiespeeches tot persoonlijke verhalen van deelnemers en live updates op de grote dag – deze blog houdt je volledig op de hoogte. Samen maken we het verschil, één trap tegelijk.

WhatsApp Image 2024-06-02 at 11.32.35

Van Kampeeravonturen tot Col d’Ornon: Fietsen met een Snoepmandje!

Vandaag arriveerden JP, Inge en hun kinderen, waardoor onze club bijna compleet is. De trainingsdag was weer volop in gang: sommigen fietsten naar de top van de Alpe d’Huez of maakten een tocht naar La Barade, terwijl anderen te voet naar de top van de Alpe d’Huez gingen of genoten van een prachtige wandeling naar Lac du Lauvitel. In de namiddag, nadat JP en Inge hun kampeerplek hadden ingericht, stapte een groepje opnieuw op de racefiets en beklom de Col d’Ornon, compleet met een snoepmandje op de fiets!

Ook was vandaag het eerste moment dat de startbewijzen opgehaald konden worden.

Later werd er nog wat gesleuteld aan de racefietsen om alles gereed te maken voor donderdag. 💪🏻

Om stipt 18.00 uur hadden de koks een verrukkelijk driegangendiner klaarstaan: Franse groentesoep, couscous met verse groenten en kip, frisse komkommersalade en als dessert Griekse yoghurt met honing en walnoten (als je op tijd was). Iedereen genoot met volle teugen.

Rond 20.00 uur reed Jildert met zijn schoolbus langs onze camping. Hij verblijft op de top en Team Alpe d’Hu Zuidlaren verwelkomde hen hartelijk.

Vanavond opent het Alpe d’Huzes-evenement hun feesttent, direct om de hoek bij onze camping. Sommigen zullen daar nog een kijkje nemen, terwijl anderen vroeg hun bed in duiken na een intensieve reis- en trainingsdag.

Op naar een feestelijke dag morgen!

Deel dit bericht

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *