Blog

Welkom op de blogpagina van Alpe d’HuZes! Hier delen we alle updates, verhalen en voorbereidingen in aanloop naar het evenement, evenals de gebeurtenissen op de dag zelf. Volg ons avontuur terwijl we ons inzetten om geld in te zamelen voor kankeronderzoek en samen de berg beklimmen voor een toekomst zonder kanker. Van trainingsschema’s en motivatiespeeches tot persoonlijke verhalen van deelnemers en live updates op de grote dag – deze blog houdt je volledig op de hoogte. Samen maken we het verschil, één trap tegelijk.

WhatsApp Image 2024-06-01 at 17.38.07-2

Regen of Zonneschijn: Team Alpe d’Hu Zuidlaren Zet Door

Vandaag was weer een prachtige dag voor team Alpe d’Hu Zuidlaren! Voor sommige leden stond de dag in het teken van trainen, terwijl anderen onderweg waren of bezig waren met de opbouw. Met vereende krachten hebben we, net op tijd voor de regen, de eettent opgezet waar we komende week gezamenlijk van onze maaltijden gaan genieten. Wat een teamwork van team Alpe d’Hu Zuidlaren!

Deel dit bericht

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *