Blog

Welkom op de blogpagina van Alpe d’HuZes! Hier delen we alle updates, verhalen en voorbereidingen in aanloop naar het evenement, evenals de gebeurtenissen op de dag zelf. Volg ons avontuur terwijl we ons inzetten om geld in te zamelen voor kankeronderzoek en samen de berg beklimmen voor een toekomst zonder kanker. Van trainingsschema’s en motivatiespeeches tot persoonlijke verhalen van deelnemers en live updates op de grote dag – deze blog houdt je volledig op de hoogte. Samen maken we het verschil, één trap tegelijk.

Straatje Zuidlaren

De Zuidlaarder straat is geopend!

Het straatje met deelnemers begint inmiddels aardig vol te raken. Elke dag arriveren er leden van team Alpe d’HuZuidlaren op camping La Piscine, aan de voet van de Alpe d’Huez. We kijken uit naar de koks van onze groep die morgen arriveren die het hele team voorzien van lekkere maaltijden in de aanloop naar het evenement op donderdag.

Het totale bedrag dat tot nu toe is ingezameld is € 108.482,06. De donaties stromen nog steeds binnen!

(Het ophangen ging niet zonder slag of stoot)

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *