Blog

Welkom op de blogpagina van Alpe d’HuZes! Hier delen we alle updates, verhalen en voorbereidingen in aanloop naar het evenement, evenals de gebeurtenissen op de dag zelf. Volg ons avontuur terwijl we ons inzetten om geld in te zamelen voor kankeronderzoek en samen de berg beklimmen voor een toekomst zonder kanker. Van trainingsschema’s en motivatiespeeches tot persoonlijke verhalen van deelnemers en live updates op de grote dag – deze blog houdt je volledig op de hoogte. Samen maken we het verschil, één trap tegelijk.

Ron en Triny op de Alpe D'HuZes

Early birds

Triny en ik zijn gearriveerd op Camping La Piscine in Le Bourg d’Oisans en wat is het hier leuk! Het is een kleine, maar super sfeervolle camping. Op dit moment zijn er nog niet veel campinggasten, maar dat verandert snel, want vanaf dinsdag stroomt het vol met deelnemers van het evenement. Gelukkig hadden we onze plekken vorig jaar al gereserveerd, want alles is nu helemaal volgeboekt.

Het weer is geweldig, op een paar buitjes na. We hebben al een paar mooie zonnige dagen gehad met temperaturen rond de 24 graden. We zijn volop aan het trainen! Eerst hebben we de Col d’Ornon beklommen. Vandaag gaan we de uitdaging aan met de Col de la Croix de Fer (zie foto), een gigantische berg met een klim van 29 km naar een hoogte van 2064 meter. Spannend!

Komende week staan er nog meer toffe beklimmingen op de planning, met als hoogtepunt de Col du Galibier. We hebben al een paar prachtige foto’s gemaakt van de Alpenomgeving. Wat is het hier mooi! We hopen dat het weer zo blijft de komende weken.

Deel dit bericht

3 reacties

 1. Hallo samen,
  Wij wensen jullie heel heel veel succes en plezier samen met al die andere toppers.
  Go go go
  Vr gr. Cor en Jannette Veenema

 2. Geweldig dat jullie naast de berg nog een aantal andere ‘bergjes’ beklimmen.Want als je er toch bent……
  Die ervaringen horen we graag in het programma Sportproat van RTV Tynaarlo.
  Mail mij na afloop van deze geweldige prestaties nog leven wanneer en met wie je bij ons komt. Heel veel succes.
  Is het nog een optie om maandagavond, na 19.00 uur even, rechtstreeks in de uitzending ,met elkaar te bellen.
  Graag hoor ik jullie reactie, tel nummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *